Nooit meer een sigaret dankzij de e-sigaret

      Reacties uitgeschakeld voor Nooit meer een sigaret dankzij de e-sigaret

In 2014 heb ik de EA-sigaret gekocht, omdat ik al ruim 30 jaar een stevige roker was en ik heel graag wilde stoppen met roken. Ik was het zat om iedere dag een pakje weg te roken, ik was het zat dat andere mensen mij vonden stinken naar rook, en ik was het zat om zo afhankelijk te zijn van die stomme verslaving. In het verleden heb ik al meerdere pogingen gedaan om te stoppen, maar iedere keer viel ik weer terug in mijn oude gewoonte. De e-sigaret is al een tijdje een ‘trend’, maar ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. Daarnaast zijn er zoveel soorten en merken.

E-sigaret

De EA-sigaret is mijn redding
Uiteindelijk kwam ik uit bij EA-sigaret en daar kocht ik dan eindelijk mijn e-sigaret. De website zag er heel betrouwbaar uit en ik las goede reviews. Ik ben gegaan voor de Justfog C14 inclusief onder andere een batterij en oplaadkabeltje. In het begin vond ik het heel erg wennen. Je bent ten slotte een gewone sigaret gewend. Ik moet zeggen dat ik het in begin best lastig vond. Een gewoonte afleren die je al ruim 30 jaar doet, is natuurlijk ook niet makkelijk. Toch heb ik vanaf het begin dat ik de EA-sigaret had, geen sigaret meer aangestoken en dat is nog steeds zo tot op de dag van vandaag. De aanschafprijs is echt niet hoog, zeker als je kijkt naar wat een pakje sigaretten kost. De EA-sigaret is echt mijn redding geweest.

E-sigaret