Posterbehang: eenvoudig te bestellen bij Foto-muur.com

      Reacties uitgeschakeld voor Posterbehang: eenvoudig te bestellen bij Foto-muur.com

In ons nieuwe huis wilde ik graag posterbehang. Ik had dat bij kennissen gezien en het ziet er zo gaaf uit! Echt een blikvanger. Het leuke vind ik dat je er zoveel mee kunt doen. Je kunt er echt een bepaalde sfeer mee neerzetten. En doordat je diepte kunt creëren, lijkt de ruimte ook meteen groter. En, afhankelijk van de afbeelding die je kiest, kun je een ruimte ook lichter en zonniger doen lijken.

Voor elke ruimte een geschikt posterbehang

PosterbehangIn je slaapkamer wil je rustig kunnen wegdromen. Een mooi bos, een tropisch strand en wolken lenen zich hier uitstekend voor. Voor een kinder- of tienerkamer zijn er ook genoeg leuke afbeeldingen te krijgen. Van auto’s tot voetballers en van stadsgezichten tot dieren. Mogelijkheden genoeg dus voor elke ruimte.

Gebruik je eigen foto

Ook leuk is dat je bij Foto-muur.com ook je eigen foto kunt uploaden. Dan heb je posterbehang met je eigen foto. Dat is natuurlijk ook superleuk. Een wand gevuld met je kinderen of je eigen vakantiefoto’s aan de muur. Of misschien heb je juist wel hele artistieke moderne foto’s, die lenen zich natuurlijk ook prima voor fotobehang.

Waan je op een tropisch strand

PosterbehangZelf houd ik van kleur en van bloemen. Ik koos daarom voor een mooie bloem voor in de woonkamer. De werkkamer op zolder was vrij donker en saai. Met een goed gekozen afbeelding van een strand met palmbomen lijkt de kamer ineens een stuk ruimer en lichter. Ik heb bijna het gevoel alsof ik echt op een tropisch strand zit in plaats van achter mijn bureau.

Bij Foto-muur.com kun je het ook supermakkelijk online bestellen. Het is echt een kwestie van je eigen foto uploaden of er eentje kiezen. Vervolgens kies je het formaat en het type behang. Daarna hoef je alleen nog maar te betalen en je bestelling wordt thuisgestuurd. Ideaal!