Redenen om waarschuwingstape bij Bedruktetapefabriek.nl te kopen

      Reacties uitgeschakeld voor Redenen om waarschuwingstape bij Bedruktetapefabriek.nl te kopen

Als organisatie zal je regelmatig kwetsbare of breekbare producten naar klanten moeten versturen. Door voor de waarschuwingstape van Bedruktetapefabriek.nl te kiezen, verklein je de kans dat deze producten onderweg beschadigd worden. Denk aan postsorteerders die vrij wild met de pakketjes omgaan. Door de pakketten te dichten met deze waarschuwingstape is de kans op schade aan de producten minimaal. Een postsorteerder zal immers direct weten dat het om kwetsbare producten gaat!

Bij Bedruktetapefabriek.nl worden verschillende soorten waarschuwingstape aangeboden. Hierbij heb je zelfde keuze uit verschillende kleuren tape. Kies je bijvoorbeeld voor opvallend oranje waarschuwingstape, of kies je voor een neutrale witte kleur? Naast de standaardrollen met tape, kun je zelf ook tape laten bedrukken. Dit wordt echter afgeraden, omdat iedere organisatie hetzelfde type tape gebruikt. Zo is direct duidelijk dat het om breekbare voorwerpen gaat.

Bedruktetapefabriek.nl levert producten van hoge kwaliteit

Een van de speerpunten van Bedruktetapefabriek.nl is het leveren van tape van een bijzonder hoge kwaliteit. Je wilt immers voorkomen dat de tape al snel los komt te zitten, of dat de bedrukking op de tape slijt. De boodschap zou in dat geval niet langer leesbaar zijn voor de postsorteerders. Daarbij geeft dit de verpakking een rommelige, onverzorgde uitstraling. Iets wat klanten kan afschrikken om nog eens wat in je (web)winkel te bestellen.

Tip: door in een keer een groot aantal rollen waarschuwingstape te bestellen bij deze organisatie, betaal je geen verzendkosten. De precieze voorwaarden vind je op de website van Bedruktetapefabriek.nl. Welk model waarschuwingstape kies jij?