Vaarbewijs halen doe je bij Vaarschool Nova

      Reacties uitgeschakeld voor Vaarbewijs halen doe je bij Vaarschool Nova

Een vaarbewijs halen heb ik onlangs via de Vaarschool Nova gedaan. Tijdens deze lessen worden alle zaken welke van belang kunnen zijn om een examen te halen behandeld. Er zijn hier verschillende cursussen te volgen. Afhankelijk waarmee jij het water op wilt gaan kan jij je inschrijven voor zo een opleiding. Op de website van deze vaarschool kan je de verschillende mogelijkheden bekijken en je hiervoor inschrijven.

Mijn keuze was gevallen op een basiscursus. Hiermee een begin maken, was voor mij al een hele stap. Eigenlijk wist ik niet precies wat ik wilde, maar om bij het begin te beginnen leek mij wel zo verstandig. De eerste les was best wel spannend, omdat ik niet wist wat mij te wachten stond. Vaarbewijs halen

Zeer makkelijk een vaarbewijs halen bij de Vaarschool Nova

Nadat ik mij had ingeschreven voor een cursus om een vaarbewijs te halen, was ik best wel zenuwachtig. Leren was nooit mijn sterkste kant, maar juist omdat ik dit graag zelf wilde, was het een uitdaging voor mij geworden. De docenten die hier les gaven hadden allemaal één doel. En dat was de kneepjes van het veilig varen aan de cursisten over brengen. Door middel van goed lesmateriaal en bepaalde dia’s werden bepaalde situaties uitgelegd. Er werd echt de tijd genomen zodat iedereen de regels op een zeer makkelijke manier leerden.

Mijn cursus heb ik inmiddels afgerond. Het was zeer leerzaam en erg interessant. Helaas moet je hiernaast nog wel een examen gaan doen om het echt bewijs in handen te krijgen. Om er zeker van te zijn dat ik zal slagen, heb ik eerst een proefexamen gedaan. Hierna heb ik mij opgegeven voor heet echte examen. Vanaf de inschrijving duurt het ongeveer zeven dagen tot je voor het echte examen op mag. Gelukkig ben ik met vlag en wimpel geslaagd en daar ben ik enorm blij mee. Vaarbewijs halen