Windscherm scooter

      Reacties uitgeschakeld voor Windscherm scooter

Onlangs heb ik een zeer mooie windscherm scooter gekocht. In eerste instantie was ik naar een winkel gegaan, die gespecialiseerd is in dit soort spullen, maar daar ben ik snel van terug gekomen. In deze winkel hadden zij wel het model waarna ik op zoek was, echter moest ik hiervoor wel erg diep in mijn buidel tasten. Omdat ik een beetje aan het twijfelen was of ik hier wel goed aan deed om dit hier te kopen, ben ik toch met lege handen naar huis gegaan. Toch maar eerst verder gaan kijken voordat ik hier iets ga kopen.  Windscherm scooter

Mooi windscherm scooter gekocht

Online ben ik mijn zoektocht verder gaan houden en met succes. Al vrij snel kwam ik op de website van M2 Trading uit. Hier zag ik al mijn scherm voorbij komen, althans het model wat ik graag wilde hebben. Eigenlijk zag ik hier meer spullen staan die ik ook wel wilde hebben. Het assortiment is hier dan ook erg groot en zeker de moeite waard om hier eens te gaan kijken.

Inmiddels ben ik goed geslaagd en daar ben ik erg tevreden over. Mijn scherm heb ik ook op mijn brommer kunnen zetten en daar ben ik erg blij mee. Want nu zit ik niet meer in de volle wind of regen, want door mijn scherm waait merendeel over mijn brommer heen. Het assortiment en de service van dit bedrijf is bijzonder goed.