Zelf stickers drukken; apparatuur leasen

      Geen reacties op Zelf stickers drukken; apparatuur leasen

label-digitaal

Het zelf bedrukken van stickers kan u enorm veel tijd besparen. Bij Megaflex in Bladel heeft u de mogelijkheid om apparatuur zoals printer en aanverwante artikelen voor het printen van stickers te leasen. Naast de apparatuur zelf voorzien wij u ook van periodieke onderhoudswerkzaamheden. In veel gevallen heeft u geen tot weinig tijd om u te verdiepen in de vele mogelijkheden die er zijn om printers en toebehoren te leasen. Megaflex kan u hierin adviseren en bespreekt graag de mogelijke toepassingen met u door.

Waar moet u rekening houden wanneer u stickers zelf drukt?

Er zijn tal van belangrijke vragen die u moet kunnen beantwoorden wanneer u ervoor kiest om stickers zelf te bedrukken. Naar welk type printer gaat uw voorkeur uit? Moet hij direct thermal zijn of print u liever door middel van ttr? Welke capaciteit moet de printer hebben of is het aantal dpi’s belangrijk voor het printen van bijvoorbeeld barcodes of nummering? In welke omstandigheden komen de printers te staan? In stoffige, droge of juist koude omstandigheden? Kortom, allerlei belangrijke vragen waarmee Megaflex u graag mee wilt helpen. Wij bieden oplossingen voor bedrijven in verschillende branches. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de voedselindustrie, logistiek en chemie en cosmetica.

label-flexo

Totaalpakket leasen

Wanneer u apparatuur leaset voor het bedrukken van stickers, dan kan Megaflex u hierin een totaalpakket bieden. Wat houdt dit totaalpakket in? Deze bestaat uit stickers, mogelijk printlint, printers inclusief periodieke onderhoudswerkzaamheden. Samen met u zullen we de beste mogelijkheden bespreken passend bij uw organisatie. Het voordeel van ons totaalpakket is dat alle producten door 1 leverancier geleverd wordt. Hierdoor ontnemen wij alle zorgen op het gebied van stickers bestellen en kunt u zich richten op het runnen van uw organisatie. Neem eens vrijblijvend contact met ons op!